HTML

Csótányirtás, Német csótány, Csótányirtó

A német csótány életmódja, csótányirtás, csótányírtás, csótányirtó

Friss topikok

Csótányirtó gél a csótányok ellen. Csótányirtás gélezéssel.

2021.07.11. 08:00 Rovarirtó













A csótányok ellen, a hagyományos csótányirtás permetezéses védekezési módszere, a csótányok biológiájából, az éttermi konyhák üzemelési módjából (hozzáférhetetlen zugok, beépített eszközök, naponta takarításra kerülő felületek) és az előkészítés hiányából adódóan általában nem biztosít tartós rovarirtó hatást a  német és konyhai csótány ellen. Ezekben az esetekben a csótányirtó gél használata az egyetlen célravezető módszer a csótányok kiirtására. A speciális adagoló pisztolyokból kijuttatásra kerülő gél egy új és hatékony csótányirtó szer. A környezetre gyakorlatilag nem toxikus, ugyanakkor hatóanyagtartalma révén - megfelelő alkalmazás esetén - gyors, biztos és hosszantartó eredményt nyújt a konyhai és német csótányok ellen. A gélezéses csótányirtás konyhákon és termelő üzemekben munkaidő alatt is alkalmazható.Tiszta és diszkrét módszer, rendkívül tartós csótányirtó hatást biztosít. A csótányirtó gélpöttyök vonzó hatásának a közelben megbúvó csótányok nem tudnak ellenállni, rövid idő alatt halálos mennyiséget  fogyasztanak a kihelyezett irtószerből. A csótányirtás méreganyaga a rovar szervezetébe bejutva gyomor-méregként fejti ki hatását. Az irtószert a csótányok búvó- és tartózkodási helyeire, illetve vonulási útjaira helyezzük (szekrények csempe fugák, sarkok, rések, repedések, csőáttörések, asztalok alsó lapja, mosogató). A csótányirtó gél nagy előnye a permetezéssel történő csótányirtással szemben, hogy élelmiszereket és edényeket elpakolni nem kell, kevesebb előkészület szükséges, a csótányok élőhelyeit mégis célzottan tudjuk kezelni. Ez a technika természetesen nem alkalmas poloskairtás vagy bolhairtásra.

A csótányirtó hatóanyag rövid időn belül idegméregként hat a rovar szervezetére, a pusztulás néhány percen belül bekövetkezik.A pantofág csótány elhullott társait is megeszi,  a  méreganyag ismét aktivizálódik, így tarolva végig a teljes populációt. Ezt hívjuk a csótányirtás domino effektusának. Ez magyarázza azt a tényt is, hogy gélezéssel történő csótányirtás után kevesebb az elhullott csótány a lakásokban.  A csótányirtás ezen módja teljesen biztonságos, és csak a 1-2m-es körben fejt ki vonzó hatást, vagyis a szomszédok csótányait nem csalogatja át a lakásunkba Mivel a csótányok egész éjszaka kutatnak élelelem után, a megfelelő helyekre tett csótányirtó pöttyöket biztosan megtalálják. A csótányirtás ezen új módja kitűnően alkalmazható csótányokkal erősen fertőzött helyeken is, a hatékony rovarirtáshoz azonban feltétlenül szükséges, hogy a területen élő csótányok egyéb táplálékhoz ne juthassanak hozzá. Ha a csótányok számára csak a csótányirtó méreganyag az egyetlen hozzáférhető táplálék, úgy a csótányirtás hatása 100%-os lesz!
Csótányirtás megrendelés!

4 komment

Címkék: írtás csótányok csótányirtó csótányirtó gél csótányirtás gélezés

A bejegyzés trackback címe:

https://csotany.blog.hu/api/trackback/id/tr62372207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fejben Futó 2013.12.18. 11:33:24

Egyéb táplálékhoz ne jussanak hozzá? De hiszen a konyhát stb. egyéb tápláléktól (kenyér, bármi) hogyan lehet hosszabb időre mentesíteni? Vagyis: csak a gélt tartani - élelmiszer helyett állandóan - a konyhában?
Érdekes.

Rovarirtó · http://www.agrohydro.hu 2013.12.18. 14:16:37

Ha a csótányok eltűntek (ez napokban, nem hónapokban mérhető idő) akkor már nem kell foglalkozni ezzel a kérdéssel. Azt gondolom, hogy a kenyér, tészta, macskakaja stb zárt tárolása nem megoldhatatlan. Pattintós műanyag edényke, zacskózás, hűtőben tárolás. A csótányok vízforrásának megszüntetése, csökkentése. Mosogatóban pangó víz leeresztése, kutya ivőtálkáját éjszakára kiönteni stb. Nem ördöngősség ez. A probléma általában a rossz higiéniával bíró lakásokban, konyhákban van. Centi vastagon zsíros felületek, szekrény alá beesve kilószám öreg penészes kiflik.
Ilyen helyen már szándék szintjén is akadályokba ütközik a rovarirtás előtti előkészítés, mellesleg borítékolható is az ismétlő csótányirtás.

Lejla Csirke 2015.07.17. 23:58:10

Szép estét.igen valoban nagyon jo lenne !!!!maga a gél!ha sajàt magunk végezhetnénk el a pontozàst!! Otthonunkban !!sokat olvastam a max force gélröl .de megtudnà valaki mondani hol lehetne megvàsàrolni??mert mi is küzdünk a csotànyok ellen ..

naros09 2020.01.12. 15:09:13

Hol lehet megvásárolni, de azonnal!!!!!!
süti beállítások módosítása