HTML

Csótányirtás, Német csótány, Csótányirtó

A német csótány életmódja, csótányirtás, csótányírtás, csótányirtó

Friss topikok

Csótányirtás gélezéssel. Erős német csótány fertőzöttség a gyermekszobában.

2011.07.06. 18:04 Rovarirtó

Egy lakásból igen erős német csótány fertőzöttséget jeleztek. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a gyermekvédelem öt kiskorú gyermeket költöztetett ki a lakásból, a tömérdek csótány miatt.
A csótányirtás nem tűrt halasztást ilyen körülmények közt. Gyors és tartós eredményre volt szükség, hogy a gyermekek minél előbb visszaköltözhessenek otthonukba. A csótányirtás gélezéses módját választottuk.

csotanyoskislo.JPG

csotanyosszekreny.JPG

csotanyirtas-agynemutarto1.JPG

A képeken látható, hogy a gyermekek játékaiban és ruhásszekrényeiben is hemzseg a csótány.
Az ágy és ágyneműtartó illesztéseiben százszámra bújtak meg. Ilyen fokú csótány ártalom is hatékonyan kezelhető a gélezős csótányirtó technikával, azonban a kijuttatott irtószer mennyiségének követni kell a csótányok számát. Ilyen mérvű ártalomnál ismétlő csótányirtás szükséges. A rovarirtás ezen módszere kizárólag csótányok ellen bevethető technika, poloskairtásra nem alkalmas.
Csótányirtás gélezéssel Budapesten és Pest megyében!

Szólj hozzá!

Címkék: csótányok csótányirtó német csótány csótányirtás

A bejegyzés trackback címe:

https://csotany.blog.hu/api/trackback/id/tr254899294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása