HTML

Csótányirtás, Német csótány, Csótányirtó

A német csótány életmódja, csótányirtás, csótányírtás, csótányirtó

Friss topikok

Csótányirtás. Csótányirtó permetezés.

2021.07.04. 12:28 Rovarirtó

Hagyományos, de rendkívül hatékony csótányirtó módszer: az alapos és szakszerű permetezés (búvóhelyeken és felületeken, melyeken a csótányok közlekednek egy tartós hatású csótányirtó méregmezőt létesítünk, mely folyamatos ölőhatást fejt kis (akár több hónap!) a rajta áthaladó csótányok szervezetére. A csótányirtó munkaoldat a felületeken foltot nem hagy, melegvérű szervezetekre veszélytelen. A permetezéses csótányirtás előzetes előkészületet igényel: edények és élelmiszerek elpakolása, időnként bútorok mozgatása. A csótányirtó szakember részéről elengedhetetlen a csótányok fő búvóhelyeinek ismerete, továbbá az csótányirtó munkaoldat kijuttatása közben és után az óvintézkedések betartása, és betartatása a megrendelővel. A csótányirtó méregmezőt a felületekről lemosni, eltávolítani nem szabad, ekkor megszűnik a hatása. Megjegyzendő, hogy a munkavégzés célterülete részben megegyezik egy hangyairtás során lekezelt felületekkel, tehát a csótányirtás után bizonyosan a hangyák is eltűnnek.

A csótányirtás során be kell járnunk az egész lakást, a csótány ártalom nagyságának felmérése miatt. A csótányirtás elsősorban a vizes helyeken (konyha,fürdő,wc) történik.
A munka során lábzsákot használunk, így cipőnkkel nem koszoljuk össze a lakását. Csótányirtó szolgáltatásunkat nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. A csótányirtás diszkrét és tiszta módon történik.
Csótányirtás megrendelhető!

Szólj hozzá!

Címkék: csotanyirtas csotanyirto

A bejegyzés trackback címe:

https://csotany.blog.hu/api/trackback/id/tr422657731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása